AFA
Храна за мозъка
|

AFA- ЕЛЕКСИР ЗА МОЗЪКА И НЕРВИТЕ

Диворастящото Кламатско водорасло AFA на АкваСорс - Aqua Source е най-полезната от "зелените храни". То се усвоява отлично от човешкия организъм и е пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и др. Даже малки количества AFA, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, което обикновеното хранене не осигурява.

Водите на Кламатското езеро идват от геотермални и вулканични източници. Затова водораслото АFА съдържа богата гама от полезни минерали - калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др. В това отношение AFA превъзхожда изкуствено култивираните сладководни водорасли и даже люцерната, която е най-добрият източник на минерали между висшите растения. От друга страна, AFA почти не съдържа йод и е безопасно за щитовидната жлеза (за разлика от морските водорасли келп).

AFA на Aqua Sourcе рекордьор по белтъчно съдържание, и то в три направления - количество, качество и усвоимост. То съдържа 60% протеини (няколко пъти повече от месото, яйцата и соята). Водорасловите протеини са почти 100% усвоими и не натоварват храносмилането. Те са естествено съчетани с витамини, минерали и други полезни съставки. Аминокиселинният им профил е идентичен с този на човешкото тяло.

УКРЕПВА ИМУНИТЕТА
AFA расте на малки туфи, състоящи се от вериги от клетки. Клетките от 8 до 20 място в тези вериги (наречени хетероцисти) съдържат гликолипиди, които са ефективни срещу вируса на СПИН (според Националния здравен институт на САЩ).
AFA е много богато на бета-каротин, от който в тялото ни се образува витамин А. Знае се, че опасността от рак намалява значително при хората, чиято храна съдържа повече бета-каротин. Това се дължи на мощното му регенериращо, антиоксидантно и имуностимулиращо действие.

Микроводораслото АФА на Аква Сорс е шампион сред всички храни по съдържание на витамин В12 – най-важният витамин за кръвотворенето. В това водорасло има почти 20 пъти повече витамин В12, отколкото в коя да е друга храна. Един грам сухи водорасли съдържа два пъти повече от дневната нужда витамин В12. Затова всички, които ядат AFA, могат да бъдат спокойни, че няма да развият анемия.

Кламатските водорасли са най-богатият известен източник на желязо в органична форма, т.е. отлично усвоимо. В това отношение те многократно превъзхождат месото. От тях има повече полза, отколкото от синтетичните железни препарати, които могат да са токсични. AFA повлиява удивително бързо различни недоимъчни анемии. Изглежда, че тайната е в комбинацията, приготвена от природата.

AFA е изключително богато на хлорофил, който е мощен биостимулатор с естествен пречистващ и регенериращ ефект. Освен всичко друго хлорофилът участва в кръвотворенето. Той е почти идентичен с хема в хемоглобина на еритроцитите, който пренася кислорода, и затова се нарича “ЗЕЛЕНАТА КРЪВ НА ПЛАНЕТАТА”. Единствената разлика е в това, че хлорофилът съдържа магнезий, а хемът - желязо
.
AFA е необикновено богато на ензими, витамини, ко-фактори и други биологично активни вещества (БАВ), като различни фикопигменти, естествени антиоксиданти и много други. Това му придава подчертани радиопротективни (предпазващи от радиация) и антиканцерогенни (предпазващи от рак и неговите рецидиви) свойства. Благодарение на тях могат да бъдат защитени хора, работещи в радиоактивна среда, родените след катастрофата в Чернобил, пациенти на лъчелечение и др.

Според канадски изследвания, ежедневното приемане на 1 грам Кламатски водорасли увеличава с 40% способността на Т-лимфоцитите (клетките-убийци от имунната система) да мигрират активно към тъканите. Това означава, че те по-добре унищожават раковите клетки и микробите. Хуморалният имунитет също се повлиява благоприятно – т.е. водораслите ни помагат да произвеждаме и антитела.

AFA оказва благотворен ефект върху обмяната на веществата и дейността на всички органи и системи и е превъзходен тонизатор и регулатор на т.нар. ПНЕИ-система (психо-невро-ендокрино-имунна система), обединяваща различни тясно преплетени важни функции на организма. Високото съдържание на витамин В12 не е противопоказание за приемането им от раково болни – противораковият им ефект се потвърждава от редица автори и се дължи на комплексното действие на всичките съставки на AFA.

Един от най-интересните и уникални аспекти на AFA е благотворното му въздействие върху нервната система, мозъка и психиката. Това водорасло активира невротрансмитерните системи, което води до преодоляване на депресията, подобряване на яснотата, концентрацията и издръжливостта на ума, стимулиране на творческите възможности и развиване на дясната хемисфера, т.е. артистичните и интуитивни способности.

Естествено, много по-добре е да се предпазва мозъкът, отколкото да се лекува, след като е бил увреден. И без това този орган се натоварва много в нашето задъхано ежедневие. Учене, недоспиване, пушене, стрес, конкуренция… и рано или късно започват провали в паметта и концентрацията, намалява умствената работоспособност, появява се умора, раздразнителност, лошо настроение и пр. Познавате ли човек, застрахован от това?

Какво е решението? Може би то се нарича AFA! Познато като елексир за мозъка, това водорасло се оприличава на супер гориво за нервната система. То е в състояние да зареди, възстанови и енергизира изтощените мозъчни клетки така, че да започнат да функционират много по-добре.AQUASOURCE ВОДОРАСЛИ–ТЕЧНОСТ /подходящ за бебета/С екстракт от червена и черна боровинка

AquaSource водорасли течност вече се предлага с нова, подобрена формула и съдържа водорасли, червена и черна боровинка и течни йонни минерали, естествено добити от хумусен шист, в кашер утвърдена глицеринова основа. Нашата нова течна формула осигурява повече AquaSource водорасли във всяка капка, за да получавате още повече течна жизненост от Кламат и добра храна всеки ден. Има по-дълъг срок на годност преди и след отваряне. Естествено, не съдържа изкуствени консерванти.

С екстракт от червени и черни боровинки
Червените боровинки са добре познати като едни от най-богатите на хранителни вещества плодове на планетата. Последни научни изследвания сочат, че червените боровинки съдържат значително количество антиоксиданти и други фитонутриенти, които могат да подпомогнат предпазването от изобилстващите в организма свободни радикали, които увреждат клетките и тъканите.

Плодовете на черната боровинка са с висока концентрация на танини и флавоноидни съставки – растителни съставки, притежаващи невероятни антиоксидантни свойства, които подпомагат неутрализирането на вредните свободни радикали.

Смята се, че боровинките играят важна роля за поддържане на здрави кръвоносни съдове. Антиоксидантните съставки, съдържащи се в черната боровинка, доказано подпомагат укрепването на стените на кръвоносните съдове, което спомага за добрата циркулация и увеличаване на кръвния поток.

Указания за употреба:
Вземайте по един капкомер два пъти дневно. Може да се смеси с плодов сок.
За бебета по 1-2 капки дневно.
Клиентски цени:
  • Аквасорс Водорасли АФА 300 мг - 60 капсули - 53,00 лв.
  • Аквасорс Водорасли АФА 300 мг - 120 капсули - 102.50 лв.
  • Аквасорс Водорасли АФА прах - 50 гр. - 127.50 лв.
  • Аквасорс Водорасли АФА течност - 60 мл Обогатена с плодове от червена и черна боровинка, и течни микро минерали. - 71,50 лв.
  • Аквасорс Водорасли АФА течност с Мента - 60 мл Обогатена с плодове от червена и черна боровинка, течни микро минерали и градинска мента. - 71,50 лв.

Дистибуторски цени:
АФА-60 капс.-37.10 лв.
АФА-120 капс.-71.75 лв.
АФА-прах-89..30 лв.
АФА-течна-50.00 лв.
АФА-течна с мента-50.00 лв.